Monday, December 28, 2009

next...will be....

saya mahu tonton movie...
sape2 ada cadangan...?
dah terbayang2 ni..
huhu....

last movie yang berjaya ditonton....





BEST!!!!!!!
thanx sayangsss....
belum?
baik cepat2 pergi...=)


aien's:hohoho...2 entry 1 hari?..hahaha...like i care...

di masa bosan.....







"You're the one I want to grow old with."




...lalalalala...


aien's:gambar tiada kena mengena dengan kami..huhu...gambar 2 saya mintak ngan pak cik google..orang tu cakap dia kena bayar kat couple 2 untuk snap pic 2..Bagi menunjukkan kekreatifanku, pic 2 telah berjaya diedit dengan 2 klik sahaja..hahaha..

Thursday, December 17, 2009

20 years..penantian satu penyeksaan..

CONGRATULATIONS TO SKUAD KEBANGSAAN BOLA SEPAK KITA!!!!!!

bangga tak?
kalau x bangga sila la pegi tukar perkataan warganegara kat ic korang tu ye..
ini bukan pasal minat@gila@obses dengan benda sepak2 bola masuk gol tapi inilah yang fungsi perkataan CINTAKAN TANAHAIR 2 wujud ok!

entry ni bukan ditulis kerana perasaan sukaku melihat wajah-wajah dua kembar yang comel tapi milik rita dan ayu..

tapi sebab
saya punya suka la nak tulis entry ap pun...

nak share jugak info2 berkaitan kemenangan pasukan bola sepak Malaysia ni
...kali terakhir menang pingat emas 20 tahun lalu...elok2 je tahun lahirku.
...sukan sea tahun ni buat kat laos eh..(sy dah lama tahu ok)
...sukan sea diadakan 2 tahun sekali(cikgu sejarah xajar ke?)
...sukan sea 2011 kat indonesia eh?


ops....salam maal hijrah 1431..marilah kita sama2 berhijrah ke arah yang lebih baik.Kalau dah baik lebih baik berhijrah ke arah yang super duper baik.Tiada manusia pun yang sempurna dan tidak melakukan kesalahan.Jadi marilah kita bermaaf-maafan.

aien's:result sem 5 semalam dah kuar.Tapi belum tengok walaupun hati membuak2.Dah nak terkeluar segala-galanya,Masih berdoa untuk dapat yang terbaik..huhuhu..Bila nak tengok ni cik ain?

Monday, December 7, 2009

tragedi....

i was chatting with en bulat when he...

"kb mall runtuh"

terbayang la macam mana bukit antarabangsa runtuh..
ramai yang tertimbus...
kereta bersepah-sepah dengan penyeknye seperti sy meramas kertas di saat hati membara...
wajah-wajah kesedihan insan kehilangan....

then cepat2 cari kebenaran..

"kereta yang jatuh rupanya"

al-fatihah buat mangsa..

bila tau yang mangsa 2 pelajar masterskill terus terbayang kolej tu betul2 sebelah kb mall.
Huhuhu..kb mall 2 tempat kami adik beradik merendek..Baru je pegi raya ari 2...


aien"S:nk taw cerita ni bc newspaper eh..

Sunday, December 6, 2009

i......


i have nothing 2 say in here....
really....

both *pic+sentences* represent my feeling when im writin dis..
persetankan kedua2nya...


a few months ago..beberapa bulan yang lepas(untuk sape2 yg x faham..)sy terbaca...TERBACA..1 blog yg sangat cantik isi-isinya.Buat hati tertarik-tarik nak keep on reading all the posts...Nasib baik la si pencerita *married*..so. sy decide untuk jtuh cinta pada cerita2 dia sahaja..

*keretamayat*

kalau nak tengok blog 2 rajin2 la google word kat atas tu.Confirm keluar punya.SERIUS.Sangat menarik.

nothing more to say...nak melayan hati..

Tuesday, December 1, 2009

selamat membesar




..28 november 2009..

..Happy Birthday..

Post ni memang lambat...tapi nak buat jugak.Biarlah si kecik 2 xbaca pun..


grow up dear..
but not too fast..

semoga menjadi anak yang soleh dan baik hati seperti kakak2mu...


aien's:hadiah boley postpone next year x?so doa2 la kakakmu kerja cepat2 okes..=)


Monday, November 16, 2009

cepatlah sembuh....



Ketika menulis entri ni.....
perut saya sakit....
macam ada orang je dalam tu tengah repair..
huh...

Mungkin saya berkongsi sakit dengan dia...
Tapi sejujur dan sebetulnya saya sangat tidak suka sakit perut

Bila saya sakit perut..
saya tak senang duduk
sekeliling saya rasa serba tak kena
saya rasa saya pelik pada pandangan orang

Bila saya sakit perut...
saya nak nangis!!!
waaaa...

So my dear..
get well soon
.......

Thursday, November 12, 2009

mahu menjadi mereka....


Saya mahu menjadi seperti mereka...
Tersenyum gembira....




Saya mahu menjadi seperti mereka...
Melangkah ke mana pun masih tersenyum...

Kenapa tiba-tiba perasaan itu wujud dalam kotak hati ini?
Sebab tadi nampak kanak-kanak.Tadika.Dengan cikgu2 mereka.
Maaf kalau fikiran korang semua tak sama dengan niat post ini dibuat..

Tak paham?

Biarkan.....

Ini nak cerita pasal kanak-kanak tu bukan nak cerita luahan hati...
Tak tahu kenapa kanak2 comel tu datang kat kkm tadi.(bukan kanak2 kt ats 2 ye..)
Hati memang dah tertarik dengan mereka semua.Nak je jalan laju-laju terkam kanak2 tu.Peluk.Cium...

Tapi hati je bergerak kaki masih kat bus stop..Takpe.Mata masih ada.

Seorang demi seorang keluar dari kereta(xtaw la nama ape kete 2..)
Satu
Dua
Tiga
Empat.
...Sepuluh...

"Danial pegang tangan Tasya"
Ayat yang sama diulang oleh cikgu tu untuk kanak2 yang lain tapi nama pun lain la...

"Jalan pegang tangan.Nanti hilang"

Mata tengok je sampai mereka hilang.Senyum.

Yang best kat sini cikgu tu suruh kanak2 lelaki pegang tangan kanak2 perempuan.So masa diorang jalan..Waaaaa...Sweet gila.Comel sangat..(tapi kecik2 da pegang tgn anak dara orang eh)


Disebabkan itu...otak saya ingat pada seseorang.Hati saya rindu pada dia.Jari saya dah klik butang upload picture....
.
.
.
.
.
.
.
.




this is my sayang.Adik,kak ain rindu !!!!!!!!

Wednesday, November 11, 2009

saya malu....



betul...
saya malu...
sangat-sangat malu...
saya nak sorok muka
bawah meja tapi sempit
bawah katil tapi da 4 bulan xsapu..(betul..saya tipu)
jadi saya amik keputusan

.
.
.
.
.
saya nak buat tutup muka cover malu post
begini post bermula....



"sungguh indahnya hari berlalu
menunggu kasih tambatan hati"

betul..saya suka sangat dengan hari-hari saya sekarang sebab awak selalu ada..awak buat saya complete..

"ingin rasanya selalu berbagi
bersamanya kala suatu nanti"

saya nak jadi isteri awak boleh tak?

"andainya kau jadi milikku
selaluku nyanyikan lagu rindu"

oh...saya bukan taknak tapi suara tomok masa dia nyanyi sejarah mungkin berulang tu sedap sikit je dari saya.saya xnak gegendang telinga awak xbergetar untuk hantar impuls(saintifik sikit..everywhere is learning ok)..buat tomok(kalau dia baca la..sori weh bkn nk kutuk tp i mmg sk u nyanyi skrg..hoho)

"andaikan kau dan aku bersatu
dunia ini berseri selalu"

ingat tak bila saya cakap
"5 tahun lagi kita kawin"
sekarang saya nak tukar
"5 tahun lagi kita nikah"

"kuingin dirimu dekat dihatiku
rasa rindu untuk menatap matamu"

serius..saya memang rindu..
saya rindu nak dengar cite burger king awak tu
=)

"menatap matamu"

orang kata dari mata jatuh ke hati
tapi saya dari hati naik ke mata

"bagaikan bintang nun jauh disana
terangi malam yang semakin gelap"

xpe..nanti kita tanam bunga matahari macam yang saya tunjuk 2 ok
jimat sikit bil...

"jika kau sudi menemaniku
takkan lepas walau sedetikpun"

maaf..xboleh janji..saya takut tiba2
saya nak terkencing saya kena tinggal awak juga..hehehe
tapi awak dah saya penyet kat hati saya guna gam gajah taw..

aien's:jadi kenapa saya malu..?saya malu sebab awak la..huhu..tengok la xpasal-pasal saya menjadi jiwa-jiwa..oh...saya makin malu...


Tuesday, November 10, 2009

please dont read this...betul...tak tipu...

fuh....
faham tak apa tajuk 2 cakap?
betul..jangan baca...menyesal nanti.
.
.
.
.

lama kan tak post entry baru.....exam just over a few hours ago...template blog dah 3 kali tukar sebab sy cepat bosan tengok benda sama..dan kali ni template dia lain sikit sebab sy memang suka macam ni(kalau tak suka xkisah ok)im nature-lover ok..hehehe..actually memang tak tahu nak tulis pasal apa cuma nak lepas rindu dekat blog...jom la cuci mata tengok benda ni


ni tembikai oren...macam mana rasa eh?
mungkin manis+masam+pahit(kulit oren pahit kan)..



yang ni kiwi-artichoke...
artichoke ni asal dari selatan eropah dan Mediterranean.
Cuba la tengok dekat Giant ke Tesco ke ada ke tak..
en.akmal suka sangat tanam ni dekat farmville dia..



ni egg-plant...xperlu la beli telur..hahaha


oh?nak buat
sambal jantung pisang
(wajib kalau kenduri dekat kelantan) pun takut..



emm...ain bukan tak nak puji..tapi
awak pegi tengok cermin ye encik bunga



coconut lime...macam mana nak perah kan?


sweet...bagi la bunga ini dekat isteri korang ye...


tanam je banyak banyak kat umah..
xpayah beli lampu..tapi risiko panas la ok.



tu lady bird kan?dengan cactus..
mesti dia dah mati sebab duri 2..hahaha..


update:en.akmal kata 2 bom tangan bukan ladybird.




huhuuhu...i hate this damn much..
tapi kenapa ade kat sini jugak kan?
ain sangat geli reptilia ni..huhuhu...
please please...go away...



kan dah cakap jangan baca.tengok la dah terbuang masa kamu semua.dah2..pegi buat keje..


aien's:ain sangat happy sebab exam dah habis.ain sangat sedih sebab kena mengadap tesis semula.dan ain sangat lapar sekarang ni..

Tuesday, October 20, 2009

an honour

thanks to siti amirah binti samsuddin 4 become my follower
rajin2 kan diri anda melihat entry terbaru...
mgkin anda antara yang bertuah...
hahaha...

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
cute rite?

ain's:compliment sebab sudi menjadi 1 of my bff

~exam mode~

i want 2 make a last entry b4 sy terkedek pg dewan exam..

owh!!!da study ke?..mungkin tido lg banyak...sebab itu la sy sentiasa tersenarai didalam senarai dean..(oh?ain kah ini?)

well...i dont want 2 make my blog like a diary..

poyo nye ayat..(abis yang dok membebel entry sebelum ni 2 ap?)

ok..since kite2 dalam mood exam kan..ap kt segarkan hati..tenangkan minda...happykan diri?
exam 2 part of our life..rite?
sejak tadika pon dah exam kan?
cm bezanya...masa 2 mungkin cikgu bagi jawapan...
hahaha....what a moment...!!!!!!!
tapi..dari ap yang sy igt...cikgu tadika sy xmcm 2 kot...sebab 2 la sy sentiasa mendapat tempat pertama...(saya berkata benar)

ok3...enuf flash back ok cik ain..(people getting bored)

(please dont hate me..im a good girl)

what is exam?

-Jangan Takut Pada Peperiksaan
-Semua Orang Perlu Menduduki Peperiksaan
-Sebenarnya, Kejayaan Dalam Peperiksaan Bergantung Kepada Rajin Dan Cara Belajar.

*org cakap jgn study last minute tapi ad jugak ckp study last minute senang igt?
*depends pd anda ok?

sy ada tips yang sy bc dr internet but...macam boring je kan kalau sy tulis di sini..kalau nak taw klik sini...

jgn risau2...
tarik nafas panjang2...
makan pada kadar yang betul2...
senyum2 selalu...

good luck and all the best!

special dedication 2 my friend...
*yatie*
*teesya*
*nurul ain husain saufi*
*siti amirah aka ex-bf ku*
*wani*
*zura*
*all coursemate aka bdk2 tumb. bonsai*
*mrsm mate*

a big special dedication goes 2...
*mr akmal bin zolkafli*

Good luck in your exams my friend
I know you'll do your best
And when the summer term will end
There'll be no more scarey tests!

So chin up high and break a leg
And make the hour worth while
So when you get your first degree
We'll raise our glass and smile!


credit t0 ©2007 Laura Parsons for this lovely poem!


ain's:sy akan berehat dan tidak akan mengepos entry until 10 november 8pm..love ya!

Wednesday, October 14, 2009

~bebelan cik siti~

wawawaa......

i am really..



...................................depressed...........................................................................................................................



........................................agak retarded.........................................???........................................................


AMARAN!
SESIAPA YANG RASA XSK NGAN ORG MEMBEBEL NI BOLEY LA~~~TEKAN BACK PADA BROWSER ANDA~~~~

>>>>>>BABAI<<<<<<<<<<>>>>

i feel like crying...
but...
no more tears...
air xckp psl krg minum air...(ade kaitan ke?)
....wink......wink...
belasah suda...

air yh watercooler la sgt 2 ain xley minum...
al maklumlah mulut berharga....

hahaha.....

next....

minggu depan adalah "floating week"....akan terapung2 la seluruh warga ukm dalam kelemasan penghafalan mahupun pemahaman hatta pengtidoran sekalipun.....

oOoOo....what the *** im talking bout?

owh no!
(besok kn jumpa abg choo aka my cikgu 4 my project...da lm xjmpe...windu bangat...cess)

antara dua...mcm mn nk pilih?

a)concentrate study week...dptkan dl atleast la kn...jwb exam btol btol btol dan kuar dewan exam senyum2 kambing...


ATAU


b)study rojak ayam(sedap tuh!trigt rojak kt pekan kuala berang)....sambil2 trun naik lab...asik ngadap pokok rambutan...pas2 malam mata kuyu...tido!


no
no
no
no......


mommy!!!!!!!
help me!!!!!!!!!!
i want both!
huhuhu.......






ain's:tgh 2gu upload pic...lambat..very terkedek..huh!..damn..


em...____________________________________.....dont know what 2 write already..dowh!

enuf 4 now...
i hv 2 start my laporan lawatan and finish them b4 dis friday?
hahaha....

fullstop!

Monday, October 12, 2009

~girl's mind~

semalam dan semalam=sabtu dan ahad....
with my sis, Ika...kami ke shah alam..
umah angah kami...

waa....sgt penat..trpaksa tinggalkan kejap keje yg kalau dihimpunkan..

i guess...'
sama da tinggi ngan bukit?


cess....melampau je ayat..=)

anyway...
kami pergi bersebab..

mesti ade sbb ke nk g umah seseorng?

korang rasa?

.....depends......bergantung pada niat..=)

tp...post ni bukan nk bebel2 knp pg sn..

but...

nk story2 ap yg sy nmpk...

?

?

?

?

?
......kalau naik tren ke, lrt ke, shopping xpyh ckp la kn...bus ke..even jln kat tepi2 ni pon...

enuf said...

sekeliling sy....

...
asyik nampak boys and girl...berdua-duaan...bagai dunia mereka yang punya..wahwahwah..(terasa dowh...)..ade lagi yg terasa?hehehe....
straight forward la sng ckt kan?
i mean "couple".
am i rite?
so...

i love 2 share whats in my mind now..

kenapa perempuan sibuk2 nak couple/ad bf/in relationship status..dan lain2...

1.xlaku la kalo xde bf...

2.bf=money...

3.rasa diri disayangi weh...

4.selamat je..anything boley tros report kt si teruna....
5.member semua ad bf...knp tidak?..ini kes cemburu la....
6.sebelum kawen..nk jgak taw perasaan bercinta..
7.test diri..cantik ke x?

8.dia rasa perlu ad lelaki dalam hidup...
9.ade orang bela.buat si dara bt salah pon lelaki still ckp "awak xsalah"...(dis type of guy..-out from my list-)
10.nafsu manusia kan?perasaan syg dan cinta 2 anugerah Allah..bergantung pd kita nak guna..=)



2 mr akmal> i love u for no reason...


one story yang sangat menjengkelkan sy dan my sis..
ade la time kami tgh tunggu tren kt kl sentral...
then..datang 1 pasang pasangan kekasih ni..jalan depan kami..
tgn mesti la pgg kn?

of cos la kami pandang mereka...

yg buat kami rs nk muntah 2...
boley si perempuan 2 pandang kitorang dengan pandangan selekeh..senyum perasan..


u know what i mean?

si perempuan kononnya perasan dia sangat cantik dan bf dia sangat hensem..
n dia sangat bangga..


what??

Ya Allah..please la saudari..orang lain xheran pon..

...what ever...

aien's:tiada kena mengena dengan sesiapa saja.hatta anda terasa..=)

Saturday, October 10, 2009

seperti yang diiklankan~

edited by emy..hohoho..



terbaek dr kami..=)



guess the chair price?
?
??
???
20 k?
sgt mhl..hahaha


sleeping ***?


buah apple...
???
pk sendiri..=)


again?


cantik!suka sgt2...


pinky girl 2 ats pokok getah...
??
yup!
pokok getah 2 dah dibonsaikan
comel..hik3...



by zati...
everybody r cam lovers...


aien's:more pics..do visit my facebook..lalalalalalala....

Friday, October 9, 2009

aku dan pokok getah.....

dear blog...

starting mcm nk tulis surat cinta je..=)..zmn sekarang mn ad lagi orang bercinta pakai surat2 ni..semua pakai sms je..(mr akmal turut termasuk)..chatting,ym,skype..segala mcm la..nk salahkan sape?

**fikirla sendiri*

sebenarnya post kali ni sy suka sgt2 nk story2 kat kamu semua pasal lawatan sehari sambil belajar+ambil gambar banyak ke LGM (lembaga getah malaysia) dan FRIM..taw2 la 2 tempat ap..Pengetahuan am 2..hik3...

tapi..

sure2 la..(ni ayat yang my sis aka ika selalu gn)...kalau sy cite history lgm dan frim 2 buang ms..confirm la kamu2 ni bley google ja kan?

angguk nmpk?

ap ad dan ap yg kami buat kat sana?

sebagai student biotech tumbuhan renek2 kan, kami2 ni ditunjukkan 1 cara nk kacuk..simple tapi PROFESIONAL 2 perlu..kalau tak pasti la xjadi..

teringin nak buat...

then...kami dijamu ngan karipap yg byk bawang(so sy xmkn..)+sandwich yg sodappppppp+air tin...

lepas 2 kami diajar cara nak tap getah..menoreh ok..

ms tgk 2 teringat my mommy..ma!

>>>>>>>>>flash back...

dulu ms kecik2 kat tepi rumah ad byk pokok getah..my ma pon pernah menoreh jgak..rugi dulu2 xblaja kan..=(
igt lagi..tiap hari mesti ade sorang pak cik bw motor..(bau dia..mmg ***..bau getah kan) akan datang dan collect getah2 2...
dia bayar berapa ntah la...

dan masa kecik2 jgak biji getah 2 kutip buat main..Letak satu biji buah getah atas buah getah dan pap!

yang kat bawah 2 mesti pecah..sakit ke tgn 2 buat ketuk?

.....entah.....

rasanya kejap sgt la sebab lepas 2 pokok2 2 semua ditebang..my ma pon tukar profesion la..ngeee~
my ma adalah seorang....
CIKGU>sebab banyak mendidik kami adik beradik+mengajar kami...1 kali 2 ms sy sekolah rendah..tunjuk kt my ma sy punya tulisan.lepas 2 my ma tegur suruh tulis atas dari garisan sikit sebab sy tulis rapat sgt ngan garisan yg ada kat buku 2...(smpai sekarang igt..THANKS MAMA!)

PEGUAM>selalu memberi hujah2 kat anak2 dia yang comel2 2(comel bagi my ma and my abah la)..kalo kami salah xpernah menengking..membela pon tidak..balance je..

MOTIVATOR>semestinya..my ma sk jgak kalau nk bg nasihat 2 tunjukkan contoh sekali..walau cerita 2 dah berulang2 kali die cite..kami mesti sebut.."ma cito doh"..tp dia ttp cite jgak..(krg asam pnya ank)

kalau nak list kan banyak sangat position yang sy punya ratu ni pegang...


miss her already..=(

dah melalut pulak..
kembali kat getah ngan frim 2...
emm.....

dari lgm(sg buloh)..kami ke kepong..dekat je..

kat sana...frim sgt cantik..mcm msuk tempat rekreasi..rs mcm nk kerja kat sana je...
kami dibw ke makmak kultur tisu tp xlm sebab dr kat sn suruh kami out cpt2..tkut terkontaminasi la culture dia 2..cess...(rugi byk 2..hahahaha)
then, makmak genetik dan tmpat seed storage...ni semua ad kaitan dengan ap yang kami blaja..

nk taw..ambil la BIOTECHNOLOGY..hahahhaha...

odw kami nak balk..
kay frim ade org jual durian..
ap lg..ade la beberapa ketul budak2 yg beli..
cess...gila doyan mereka2 ni..mereka adalah...jeng3....
1.suhaili
2.kang
3.kumar
4.wan xia
.......2 je kot..

oppsss...
sepatutnya entry ni ade pic kan?
?
?
?
waa..sob..sob...
gmbar belum ambik dari camera2 shbt2ku..
*coming soon kot*

aien's:dulu pernah dapat untuk buat praktikal kat lgm tapi sebab mslh2 tertentu ditolak..sgt sedih..it is a good place 2 go..waaaaaa!!!!!!!1
past is past..
at least i hv been there..
nice place..
kerja 0 ad?

Thursday, October 8, 2009

lgm+frim

*coming soon*

Tuesday, October 6, 2009

^untitled^

today...

knp ngn "today"?

mcm biasa terkedek2 ke makmal bioteknologi tumbuhan 2 la..atas kolej Aminuddin Baki..sebelah hutan rimba..tepi gaung..??yeke?

sedih tak anda bila hasil kerja anda x menjadi?

sob..sob..sob....
tapi....kejayaan x dtg bergolek.. sm la jgak mcm ayam golek 2..kn byar dl bru bley mkn okeh!
hohoho....

tabahkan hati...
"ALLAH KAN ADA"

weekend yg lepas...

ni yg buat sy senyum lebar....
*private and confidential*

*he knows all the details*

*no need 2 story ok encik akmal*



sekadar hiasan*


aien's:entry kali ni sangat membosankan..sorry..sbb otak sy tidak dapat berfungsi dengan efisien..

Thursday, October 1, 2009

suka suki duka duki..

tajuk 2 juz come in2 my mind...
senang cerita i juz put that..
sounds simple but sangat mengarut..am i rite?

sy sangat excited(mungkin juga syok sendiri) untuk story2 pasal my project
my thesis..
wajib untuk student2 undergraduate buat
why?
sbb berangan nk naek pentas kat DECTAR(dewan besar gedabak kt UKM) nak amik skroll degree..
pastinya am not the only one...

every1 pon nak kn?

xnk?
up 2 u...=)

b4 melayang2 lebih jauh..nak introduce my thesis title..
"CRYOPRESERVATION OF NEPHELIUM aka RAMBUTAN"

dah 4 bulan buat projek ni...
siang malam masuk lab...
baca jurnal..
kadang2 nangis...
kadang2 tension...
kadang2 geram...
kadang2 happy...


(more feelings i hv 2 face up later)

saya xnak cerita pasal pasal tajuk 2 tapi nk tunjuk sikit(more results akan datang) ap g dah dapat sepanjanng terkedek2 naik lab(penat la..lab 2 atas bukit..kadang2 jalan kaki kadang2 naik motor..kadang2 merangkak)
here we go..




step 1:biji rambutan letak dalam kelalang kon
(x sesenang yang kamu fikir ok)


in a few weeks die jadi cam ni.greenish and bergerutu


then after 1 ke 2 bulan jadi la anak pokok..comel kan?







tapi....
mungkin ade yng jadi mcm ni..
ni maksudnya ade kulat atau bakteria
waa....
sedih taw..


2 hanya 1/100 daripada jumlah yang sy buat ok..
hehehe...
not as easy as u think
sumtimes terpaksa korbankan my weekend..
sbb nk buat this thing...
huhu...
tp berbaloi la sbb i dont do this 4 nothing..
ngee~~

nwy..
i love tissue culture very much!!!!!!!
what do u think
am i honest or ??

think..think..think..

renung2kan..berfikir 2 baik untuk otak..=)


Monday, September 28, 2009

(^,^)


7 power rangers


~no komen~


heroes of the family


1 of my cousin's son


si katak hijau


di kedai makan yg 0 stars layanannye..huhu


berat la budak kecik ni..



ombak tidak jahat=)


shafiqah..macam anak korea @ patung?


ruby..


baby boy..4got the name..hehehe..