Tuesday, November 10, 2009

please dont read this...betul...tak tipu...

fuh....
faham tak apa tajuk 2 cakap?
betul..jangan baca...menyesal nanti.
.
.
.
.

lama kan tak post entry baru.....exam just over a few hours ago...template blog dah 3 kali tukar sebab sy cepat bosan tengok benda sama..dan kali ni template dia lain sikit sebab sy memang suka macam ni(kalau tak suka xkisah ok)im nature-lover ok..hehehe..actually memang tak tahu nak tulis pasal apa cuma nak lepas rindu dekat blog...jom la cuci mata tengok benda ni


ni tembikai oren...macam mana rasa eh?
mungkin manis+masam+pahit(kulit oren pahit kan)..



yang ni kiwi-artichoke...
artichoke ni asal dari selatan eropah dan Mediterranean.
Cuba la tengok dekat Giant ke Tesco ke ada ke tak..
en.akmal suka sangat tanam ni dekat farmville dia..



ni egg-plant...xperlu la beli telur..hahaha


oh?nak buat
sambal jantung pisang
(wajib kalau kenduri dekat kelantan) pun takut..



emm...ain bukan tak nak puji..tapi
awak pegi tengok cermin ye encik bunga



coconut lime...macam mana nak perah kan?


sweet...bagi la bunga ini dekat isteri korang ye...


tanam je banyak banyak kat umah..
xpayah beli lampu..tapi risiko panas la ok.



tu lady bird kan?dengan cactus..
mesti dia dah mati sebab duri 2..hahaha..


update:en.akmal kata 2 bom tangan bukan ladybird.




huhuuhu...i hate this damn much..
tapi kenapa ade kat sini jugak kan?
ain sangat geli reptilia ni..huhuhu...
please please...go away...



kan dah cakap jangan baca.tengok la dah terbuang masa kamu semua.dah2..pegi buat keje..


aien's:ain sangat happy sebab exam dah habis.ain sangat sedih sebab kena mengadap tesis semula.dan ain sangat lapar sekarang ni..

3 comments:

  1. zunnur,xbalik sbb tesis ke??

    (^.^)

    ReplyDelete
  2. unik....hahaha

    tapi xsuke gmbo y last...meremang bulu rome i....

    ReplyDelete
  3. ain:yup ain..huhuhu..tlg ganti bley?

    hehehhe...org pon xsk...gelimat...hahahah

    ReplyDelete

Time kasih sebab komen!