Wednesday, May 17, 2017

Baju Raya Lubna


Helo and assalamualaikum!

Biasanya, bila bulan puasa makin dekat, sis sibuk cuci mata tengok baju raya. Awal? Mana ada, sebab nanti masuk je Ramadhan sis akan fokus beribadat je. Semua kedai online sis tak heran. Miahaha.

Salah satu website yang diusha adalah Zalora sebab banyak baju cantik. Harga belakang kira. Raya weh! Mesti pakai baju paling cantik. Baru suami ampunkan dosa korang. 

Untuk raya 2017 ni, baju raya Lubna ada koleksi yang cantik dan sesuai untuk kita yang nak feeling ayu raudhah di pagi Syawal. Design modest dan warna pastel. Confirm tak sama dengan langsir punya.


Kalau raya, baju kurung adalah baju yang paling cliche, but, dengan baju raya lubna tak perlu risau hari raya sama macam hari kerja sebab designer Lubna dah suntik elemen moden dalam rekaan mereka. 

Gambar-gambar yang di atas dan di bawah (dah rupa buku teks) adalah koleksi peribadi antara koleksi yang memikat hati saya. Terasa duit dalam akaun tu bergoyang dah. Selain wajib cantik, design baju-baju ni nampak sopan.

Persis si pemakainya nanti. Ehem.
Meleleh pulak air liur tengok baju raya Lubna. Kalau berhajat nak tema merah atau hitam, cantiklah kalau gayakan baju macam kat atas tu. Jangan risau, model tu pakai memang cantik tapi kalau korang pakai lagi cantik sebab nanti korang kan pakai tudung sekali. Hihi. #siscuba

Oh ya, selain baju kurung, Lubna ada juga blouse, dress dan skirt. Untuk yang kena cuci pinggan masa raya. Miahaha.

Actually, design baju raya Lubna ni adalah design yang tengah in sekarang. So nanti tak adalah nampak yesterday sangat bila share gambar raya kat fb dan ig nanti.

Spend masa sikit untuk klik,

BAJU RAYA LUBNA untuk cuci mata, add to cart dan terus check out.

Hihi.No comments:

Post a Comment

Time kasih sebab komen!