Wednesday, July 16, 2014

Aib

Assalamualaikum aliens!

Kamu semua tahu tak dekat Malaysia ini, perkataan aib dan popular tu serangkai. Dua perkataan tu rapat macam kembar siam, eh, kembar siam pun at least boleh kita pisahkan. Sebenarnya aib dan popular tu tak sinonim langsung, ini pulak antonim. Tapi pelik kan macam mana boleh get get together gitu.

Kamu semua ada facebook tak?

News apa yang akan jadi hit masuk carta?

Yang ada unsur aib dan popular ni lah.
Saya bersyukur sebab walaupun ramai rakyat Malaysia yang perasan bagus dan suka mengata orang, still ada yang tahu betul dan salah. Cuma macam sikit je kuantiti. Atau mereka ni tak campur hal orang, so komen mereka memang sikit. Ya! Saya rasa yang tu.

Stop hashtag cdm25 kecualilah awak tu geng otak di lutut.


Posted via Blogaway

4 comments:

  1. steering lock saya mana? ada nampak x?

    ReplyDelete
  2. steering lock saya mana? ada nampak x?

    ReplyDelete
  3. steering lock saya mana? ada nampak x?

    ReplyDelete
  4. steering lock saya mana? ada nampak x?

    ReplyDelete

Time kasih sebab komen!