Friday, October 28, 2016

Pemenang Giveaway: Akhirnya...


Assalamualaikum dan hai!

Okay, thank you so much sebab korang #support dan #sayang (miahaha) saya aka sis punya giveaway. Saya target 1 juta yang join tapi tapi, malas nak cerita. Ish kita gurau jelah. So, muka masing-masing dah macam tomyam kelapa dah tu nak baca siapa yang terpilih kan?

So, saya umumkan *drum roll* pemenang giveaway ni macam gambar kat bawah. Aduh, bosan gila kan pengumuman ni. 

Right after saya decide untuk stop giveaway dan pilih pemenang, saya beritahu suami yang saya nak videokan cabutan nama tapi dia gelak. Dia ingat aku tak tahu ke yang aku tak adalah kuno sangat tak reti guna cara yang lagi berteknologi. Sebabnya saya suka cara klasik zaman nenek kita ni. Tulis kat kertas, gulung dan cabut undi. Classy what?!

Here we go, ada 8 orang yang lucky egg. Tapiiiiii macam saya janji, bila korang join je wajib dapat baucer dari saya sebagai tanda apresiasi saya terhadap korang. Nak guna, korang untung. Taknak guna, korang rugi. Miahaha. 




Kat atas tu gambar hadiah tau. Tapi kalau korang rajin kira mesti korang tahu ada 6 je kan? Sedangkan pemenang utama ada 8. Ini mesti ada unsur pencatutan. Dua lagi tak sesuai digambarkan so, saya senaraikan 8 item untuk 8 orang yang bertuah tu rebut. Miahaha,

1. Shawl warna hitam kalau pakai terus jadi nelopah =)
2. Purse warna coklat yang hari-hari ada je duit dalam tu
3. Purse warna pink sepinki pipimu
4. Purse melon red yang ajaib. Asal buka je duit keluar dan masuk. Hahaha
5. Cotton sock bantu hilang bau kaki dan usb kabel untuk belit leher jinjang
6. Usb kabel yang membantu menyambung cinta kau dan dia chia chia chia dan car charger.
7. Topup RM10 ikut jenis telco mak kau. Hihi
8. Cash RM20 untuk makan kepci

Tada!! Best tak hadiah saya bagi? Jangan ingat tu barang preloved ke barang terbuang tau. Saya beli baru bau kedai tau. 

Jadi, 8 orang kat bawah pleaseeeeee email saya cepat untuk rebut hadiah korang nak. Kekdahnya 1st come 1st serve. Dan pleaseeeeeeeee email cepat sebab after 2 weeks hadiah burn tau. Sis nak latih korang berdisiplin ni =)

Nah, email

aienzunnur@yahoo.com

Oh ya, yang tak terpilih pun sila email untuk saya bagi baucer ya.


TADA! TAHNIAH AWAK 8 ORANG TU!

Saya tunggu tau. Thank you mucho. Oh ya, kalau rasa nak menang hadiah lagi, selalu follow saya tau sebab macam nak buat giveaway setiap bulan jewww.

Bye!

21 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat pememnang,, eh yg x menang pun dapat hadiah jugak ke hiii

    ReplyDelete
  3. hai. done email but not sure if dah dapat. sori sbb internet kacau bilau sikit hihi. btw thank youu sis ;)
    and tahniah to all winners !

    ReplyDelete
  4. belum ade rezeki lagi..email saya radhia_87@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. Tahniah buat pemenang. Bestnya hadiah.

    ReplyDelete
  6. tahniah buat semua pemenang..blom ada rezeki akak nampaknya

    ReplyDelete
  7. Tahniah buat semua pemenang..
    Tak ada rezeki Sha kat sini...

    ReplyDelete
  8. takde rezeki la kat sini. tahniah buat pemenang :)

    ReplyDelete
  9. tahniah pemenang nak email juga lah nak voucher heee

    ReplyDelete
  10. Alhamdulilah rezeki menang... nanti saya email

    ReplyDelete
  11. tahniah semua..takda rezeki mv kat sini

    ReplyDelete
  12. tahniah pemenang huhu sedih :P
    https://mellyacrayola.blogspot.my/

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah..terselit nama kat situ..tahniah juga kepada pemenang yang lain

    ReplyDelete
  14. baru ada masa nak cek winners!

    congrats winners! :)

    ReplyDelete
  15. hai ain.. terima kasih.. hadiah GA dah selamat sampai tadi.. saya suka sangat...

    ReplyDelete
  16. Salam kak, hadiah tu dah sampai kelmarin. Trima kasih byk2 kak :D

    ReplyDelete

Time kasih sebab komen!