Monday, March 11, 2013

I.am.so.dead

Satu benda yang saya always always mahu adalah mesin masa. AND i need it right now. Badly.

Saya baru je lepas hantar sms kepada bos saya mengatakan saya stress dengan dia siap dengan haha.

How do i feel?

HOW DO I FEEL??

HOW DO I FEEL??

HOW DO I FEEL???

Rasa macam telanjang dekat tengah shopping complex.






p/s : jujurnya, saya selalu kira dia seorang yang lucu. langsung tidak pernah buat saya stress. itu satu kesalahan teknologi. saya benci telefon!

10 comments:

  1. boss pun reply= kamu ingat saya x stress dgn kamu?????

    hahahahahha...

    ReplyDelete
  2. bos ak xde perasaan ak sori pon ok je..adoi...

    esok g keje pakai topi keledar la

    ReplyDelete
  3. wah..so brave..mujur bos baik.haha

    ReplyDelete
  4. bahaye nie kalau benci ngn phone..hihi

    ReplyDelete
  5. erk. hantar msg kat bos? bos kata apa..hehe

    ReplyDelete
  6. bos ingat hang nak melawak je kot.

    ReplyDelete

Time kasih sebab komen!