Wednesday, January 16, 2013

"Segmen Blogwalking Sampai Muntah by ReX"

Assalamualaikum





Syarat2 penyertaan:

1. Letak banner di atas dan link kan ke entri ni.

2. Buat satu entri pasal entri ni dengan tajuk "Segmen Blogwalking Sampai Muntah by ReX".

3. Blogwalking ke setiap blog peserta yang join segmen ni dan tinggalkan message "blogwalking dari blog ReX" kat shoutbox diorang. Kalo korang nak tinggalkan komen, lagi bagus. Confirm tuan empunya blog sker. Kalo dia tak sker, bagitau aku. Aku tolong shoot kepala dia*kasar lak bunyi, tapi aku gurau je sebenar nyer

4. Nak follow ke tak blog aku ngan peserta laen, ikut sker hati korang. Tiada paksaan mahupun penderaan yang akan dilakukan ke atas korang.

5. Tinggalkan link korang kat ruangan komen.

6. Tarikh tutup sampai 31 Januari 2012.



FAKTA-FAKTA DI ATAS ADALAH SUMBER SALIN DAN TAMPAL DARI PEMILIK ENCIK DINASOUR. UNTUK KETERANGAN LEBIH LANJUT SILA KLIK EKOR DINASOUR. 

OK. Ini adalah segmen yang seperti tajuk di atas. Sebagai tanda sokongan kaum kerabat yang mithali haruslah memberi sokongan. Ketahuilah susah payah entri ini di up kan dalam kekangan masa (PERASAN).

Ok. Sekarang nak pergi tinggal link dan tengok blog-blog yang Encik Dinasour link kan.

Ok. Sekarang nak pergi.

Ok. I speak . U listen. Okey. Okey





p/s : tengok video UUM yang hot bagai goreng pisang tu? Goreng pisang lagi sedap. Haha. Bavani tu memang cukup berani untuk voice out kan opinion. Kalau bagi saya, kuncup kat belakang je. Even dari pandangan saya student tu bagi opinion dengan nada yang seems like dalam kemarahan, saya tetap merasakan yang konon adult dan yang cakap listen listen listen tu super duper kurang ajar dan tiada adab. Tak malu ke mention pasal respect bila diri sendiri tak respect orang?

Eh. Terpanjang pula p/s ni.


Jangan lupa sokong segmen abnag ipar gua. Haaa.



16 comments:

  1. datang balas kunjungan. sikit lagi nak muntah ni. haha :D

    ReplyDelete
  2. dari segmen ni jugak , done follow :)

    ReplyDelete
  3. Bilodeau knows about all about inspiration. [url=http://www.ukdresshop.co.uk]Bridesmaid Dresses uk[/url]
    [url=http://www.expeditionparkaca.com]canada goose toronto factory[/url] A Pilates studio borders a swap meet hawking $5 shoes.
    The price is suitable. [url=http://www.londongenuinepandora.com]thomas sabo chains[/url] Find out how to set up one-time or on-going bartering for everything from food to personal care products to resort stays.. One way to and lighten these visually cumbersome areas would be to inject the appropriate amount of display spaces. Put this reddish outlet on the crimson connection in addition to bright put into your light band in the back of your own Television, embed other finish on the plug into your transmitter.
    All the designers use high quality fiber for the Synthetic wigs that looks very glamorous and also very beautiful to have as this is mainly used by the celebrities and also by the designers as it looks very realistic and also very expensive.. [url=http://www.femmescanadagoose.com]canada goose femme[/url] Although Stephanie's family takes up a lot of her time, she still finds the energy to do magazine shoots and walk the runway on occasion.
    A number of professional photographers are available in UK. The most basic form of keeping warm in cold environs is to layer your clothing and there is no better place to concentrate on first than your undergarments. Yet in the largest companies, women fill only 10% of the positions of power. [url=http://www.promkleidde.com/]http://www.promkleidde.com/[/url]

    ReplyDelete
  4. mekaseh join & support kaum kerabat ini. anda dinosour apa? hehehe...

    ReplyDelete
  5. Salam

    Dari segmen yang sama

    http://notamengajarbelajar.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-sampai-muntah-by-rex.html

    ReplyDelete
  6. Salam

    Dari segmen yang sama

    http://notamengajarbelajar.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-sampai-muntah-by-rex.html

    ReplyDelete
  7. Salam

    Dari segmen yang sama

    http://notamengajarbelajar.blogspot.com/2013/01/segmen-blogwalking-sampai-muntah-by-rex.html

    ReplyDelete
  8. CP datang membalas kunjungan , cak ! , hehehe ~

    ReplyDelete
  9. Muna munie blogwalking dari blog ReX. Jom ke blog saya pula :) hee..
    http://blogcelotehmuna.blogspot.com/

    ReplyDelete

Time kasih sebab komen!