Wednesday, December 12, 2012

Got any plan? Today?

Assalamualaikum.

Ramai ke orang akad nikah hari ni?
Yang give birth ke?

Tak kisah la. Semua pasal nombor je. Pagi ni saya baca surat khabar The Star. Surat khabar? THE STAR??. Ye. Biasa je tu. Heh. So ada satu artikel yang bercerita mengenai tarikh 12-12-12 ni, feng shui tak bagus, jadi mostly yang percaya kepada feng shui tak akan nikah hari ni. Even mereka yang nikah pun sebab untuk masa depan yang mana senang nak ingat ulangtahun. Alah, kalau dah dasar otak macam pendrive 1GB tu bagi la tarikh special tak ingat pun, kalau dah tak ingat, tak ingat juga. 

Eh, kenapa emosional pulak ni?



Jadi, tak payah nak combo-combolah.

Newsfeed facebook as always akan penuh penuh tarikh(s) hari ini. Dan ada my friend yang dapat anak saudara hari ini. Lucky la baby tu. Birthday dia comel.

Tapi kan. birthday saya untuk tahun ni pun masuk  kategori unik.

1-2-12

Tak ke?

2 comments:

  1. bday mu lepas bezaman doh...wak mende nye cite lagi..wahahaah

    ReplyDelete

Time kasih sebab komen!