Saturday, June 23, 2012

Next on the list

Assalamualaikum

Hai! Selamat berhujung minggu. Tadi bangun pagi-pagi goreng nasi letak udang. Sedapnya. Eh, terpuji nasi pulak. Weekend ni lepak-dekat-bilik-naik-turun-pergi-dapur sebab ada masalah jiwa sikit. Fuh!


Oh ye, hari tu masa pergi cinema, terpandang poster, rasanya bukan terpandang since poster tu bersaiz 12 kaki kali 15 kaki depan mata. Poster ni...

Vampire tuh! Mat Saleh, biasa la, mana ada hantu Mak Limah atau suatu malam kubur berasap. Vampire  je ada. 

Dan ini. Sebenarnya untuk tengok cartoon dekat cinema peluang dia rendah sikit sebab saya lagi prefer  yang ganas-ganas. Tapi yang ni macam attracting pulop.


Ok la, kalau ada rejeki lebih boleh la tonton. Asyik tengok wayang, nanti makan daun pisang belakang rumah.  Nak sambung tengok Shaun the shhep. Comel macam comel!

Bye!

4 comments:

  1. teringin gak nak tgk macam mana bekas president USA jd vampire hunter.

    ReplyDelete
  2. shaun the sheep comey,,, anak sedara MR suka tengok,,,

    ReplyDelete

Time kasih sebab komen!