Monday, May 21, 2012

After a long long break

Owh, last update 6 May. Memang faillah sebagai blogger tegar. Sekarang dah jadi kurang elastik. Sesungguhnya kekangan kerja (lah sangat), jalur lebar yang perlahan dan masa menjadi punca seolah-olah ruangan ni dalam keadaan koma. Selalu sangat azam, terus jadi ala kazam je. Okeh, tu cerita tak perlu penjelasan.

1) Tak lama lagi cuti sekolah, ertinya banyaklah pengantin-pengantin timbul bak cendawan tumbuh selepas hujan. Dekat rumah kita pun, nanti ada pengantin baru. I am wondering, macam mana rasa nak pengantin. Suka macam nak lompat-lompat ke langit tu? Tapi kalau yang terpaksa kahwin paksa (yang macam dalam cerekarama tu) agak-agak lompat dia ke atas ke atau ke bawah? Er.

Sekali fikir, macam ramai je kawan-kawan sekolah dah kahwin but, yang sebenarnya, bilangan belum berkahwin tu lagi ramai. Dua kali fikir, kitorang ni semua dah dewasa rupanya. Halnya sebab most friends adalah kawan yang kita kenal semasa zaman sekolah, so, term "kawan sekolah" tu buat I selalu macam tak sedar yang kita semua dah grown up. Dah ada career. And ada yang dah jadi ibu ayah pun.

gambar milik pemilik watermark tu la.Entah kenapa macam kelabu sikit gambar.

Baju yang Scha pakai tu lawa. Yang paling cantik sebenarnya warna dia. Cantik. Alah, dah kalau memang cantik, pakai apa pun cantik. Itu orang selalu cakap la.

Semoga semua pengantin-pengantin baru dan lama dan bakal-bakalnya sentiasa bahagia ke syurga 2) Siapa yang ada kesempatan tapi tak pergi tengok Avengers tu memang rugilah (cant say much lah kalau you all tak minat tengok-tengok movie ni). Superb. And funny. Dengar kata Iron Man tu dapat bayaran yang paling tinggi, patut lah dalam cerita tu dia lagi tertonjol or mungkin sebab dia yang paling hensem dan best. I dont know which one. Yang I tahu, Avengers , thumbs up!

.


Dalam movie tu, Hulk comel sungguh tapi picture ni macam seram je. Satu scene yang comel dan kelakar tentang Hulk ni time dia libas-libas Loki macam orang dulu-dulu basuh kain. Haha..

Tapi, kenapa bila orang tu turn into Hulk, baju akan koyak tapi seluar stay cuma jadi saiz Hulk. Kenapa ye. Kenapa.. Hahaa

No comments:

Post a Comment

Time kasih sebab komen!