Monday, March 21, 2011

Selamat Ulang Tahun Nur Fazima

Hari ni 21 Mac 2011, semalam I punya la tertanya-tanya "kenapa dengan 21 Mac?". Macam ada sesuatu je. Rupa-rupanya my fren birthday. Nasib baik pagi tadi teringat dan cepat-cepat sms dia.

So, buat Ima, selamat ulang tahun yang ke tut sayang. Jangan risau. Walaupun umurmu bertambah, ayu dan kecomelan anda turut bertambah.Dah macam Fafau pulak I tengok cik kak ni. Anyway, gambar ni I cekau dari fb dia. Hahaaaa. Hey, bukan I tak ada gambar kawan I cuma, sedihnya nak cerita... cuma semua gambar I ada dalam my laptop yang mana laptop tu dah rosak. Tunggu masa nak baiki je.

Cik Ima ni I kenal masa dekat Penang Matriculation. Dia dengan ada lagi beberapa orang aweks cun, memang geng stalker. Alah, zaman muda, nafsu tengah membara, tengok pakwe hensem terus cair, nak mengorat la. Ima, ingat tak dulu kita dengan aweks2 cun lain selalu je kejar 2 lelaki hot (hot ke?) as soon as kuliah tamat. Hahaha.. Memang tak malu kan, walhal sah-sah mamat-mamat tu perasan kita usha dia.

Ingat tak jugak masa kita buat drama pentas untuk subjek Speech? Yes! Yang kita berlakon drama orang gila tu. Few nights before drama tu, tiap-tiap malam berlatih kan. Tapi kita semua kayu. Hahaha.. Yang penting we were really enjoy that moment.

Sebenarnya banyak sangat sweet memori yang kita cipta sama-sama kan. I want you to know that, even I senyapkan diri, jangan fikir I dah lupakan Ima, Ima dan kawan-kawan sentiasa dalam doa I.

Oh ya, Ima still remember tak last day dekat matrix? Kita peluk-peluk sambil nangis. Hehe.. Masa tu kita fikir yang itu adalah last kita jumpa tapi Ima pergi Upm, I pergi UKm. Dapat jumpa lagi. Sekali 2 jugak kan kita hang out sama-sama.

Semoga Ima bahagia sentiasa, berjaya dalam apa jua yang Ima buat dan panjang umur, murah rezeki.

I love you, darl..=p

No comments:

Post a Comment

Time kasih sebab komen!