Monday, February 21, 2011

Roadshow ABP: Melting...

Yes! I went to SACC Mall Shah Alam for this. Haaa.. Sangat ramai orang on that day. For sure because of this two hot stuff.. Haha...





Credit to google dan orang yang snap those pics...

Oh, Cik Zahirah sangat teruja jumpa dengan Sam. And Lisa sangat cantik plus cun okeh. But, I tak minat dia (tak, bukan dengki). Tapi, dia sangat cantik. And Sam sangat sangat sangat hensem macam Sam.. Melting....

I was hoping to see Liyana Jasmay tapi dia tak datang. Mencik ah. Eh, Didie Alias pun ada on that day. Err.. lupa pulak nak ambik gambar dengan dia. And untuk ambil gambar with those calon-calon kita kena bayar RM5. Dah tak ada peluang ambik gambar dengan Sam, I hentam pergi ambik dengan AG Hot Fm... Jalan je..



Persetankan postur yang agak 30 darjah senget.. Haaa, terasa pendek pulak.
Oh ya, apa barang pergi nengok artis tapi selai gambar tak de kan. Yeah! Ada, walaupun gambar hudus.. Hahaa, Dengan orang yang sangat ramai, sampai lenguh tangan (sekarang pun belum sembuh) tapi demi mu Sam, Ku korban segalanya..





See? Rasa nak peluk tak? Haaa...


Asyik sebut Lisa, Sam je. Ada jugak a few artis lain. Cuba tengok tu. Didie Alias dengan sape tu.. eh, bukan ke itu orang yang ambik gambar dengan I? Haha..


Sila tengok pakwe yang pakaikan sari untuk Sam. Haaa, hensem. Ini yang kita panggil sambil menyelam minum air.


5 comments:

  1. wah...bestnya dapat jumpa artis! hehe sometimes jalan2 memang best..hehe actually aku teringin nak jumpa lisa...hahah so cute..=P

    ReplyDelete

Time kasih sebab komen!