Friday, January 21, 2011

Ini sejarah ok!

Dari semalam lagi internet dekat rumah mewah ni slow bangat. Sebal taw! I sibuk-sibuk macam ni dia nak berpe'el. Huh. Mencik.=(

I ada berderet-deret email yang nak kena send (bisnes juta-juta memang macam ni), puluh-puluh blog yang nak kena skodeng (sekadar mengisi masa terluang) dannn facebook lagi. Macam mana nak buat semua tu tanpa internet?

Ok lah, tak payah kita nak tension-tension.

Oh ya, semalam-semalam, dek kerana kelaparan dan kakandaku tiada di rumah, terrrrPAKSA la I masak sendiri. Sehari sebelum tu mak cik tu marah I pasal I makan nasi dengan ayam goreng je. Ades, kalau bab-bab makan ni, I mudah-mudah je atau dalam erti kata lain MALAS.


My lunch sebagai bukti I bukan pemalas =)


Please ignore bahagian yang agak hangit itu =)

Itulah sejarahnya!

3 comments:

  1. hehe...tu ape..kicap ke..?
    haha....rajin si ain ni...

    ReplyDelete
  2. sejarahnye kamu masak sdri.....hehehe

    ReplyDelete
  3. prince:yup!hahaha

    tsya:hehe.......

    ReplyDelete

Time kasih sebab komen!