Saturday, March 27, 2010

Mak cik, semangatnya..

Baru balik dari pesta buku..
Ha la..dekat PWTC tu..
Owhh...crowded..
First masuk room karang kraf..Serius, orang memang ramai.
Ika and I memang pusing habis pwtc tu
You know, level yang atas yang tempat jual buku education memang harmoni..
Owh...selesa membelek di situ..
Tapi zaman el nino kan..Apa mau beli?
Ini...


satu buah 50 sen sahaja..
since, ada yang ni je, yang ni je sempat rembat..


4 buah yang sama macam atas..

The reasons why we were rembat those novel because cerita dia best..haha
When I was in primary school, i love to read all of this kind of book..

exercise book yang berharga RM1 for my adik..
(^_________^)

*free*

Masa I tengah gali-gali, mak cik sebelah lagi semangat gali cari buku2..
Husband kat sebelah dia dah pegang buku setinggi KLCC..
Bagus2..nanti bagi anak-anak mak cik ye..
I pon nak bagi adik I yang comel lote 2..

Sorry for the quality of those pics..
Thats why i need dlsr..
See?

7 comments:

  1. siri 3 penyiasat? hahahahah...bgs2...lama xbaca buku gitu wehh

    ReplyDelete
  2. beli la komik utk aku satu...

    ReplyDelete
  3. hahaha
    windu buku2 penyiasat
    siri salma xdek? i minat yg 2..
    ngee

    ReplyDelete
  4. aswad:meh pitiss..

    yati:xdop pulok..hee

    ReplyDelete
  5. aku suka siri 3 penyiasat..

    dulu2 pinjam kat lebri lupa nak anta..
    skali pinjam smpi 10.. baca abes..

    lupa anta.. hehehe... da ilang da pun buku2 tu

    ReplyDelete

Time kasih sebab komen!