Saturday, March 20, 2010

Kena marah seronok kan?

Itu kalau mangsa seorang yang tak ada feeling.Senang cakap heartless..
Talking about heartless, i pernah jumpa ramai orang-orang macam ni.

Pertama, orang yang marah sangat bila i tolak baju dia.Remember this post?

Kedua, one guy from my childhood (cant remember how many years ago).Bukan sebab i broke up dengan dia tapi lebih kurang la..Haih..Until now i xpaham apa yang ada dalam minda dia when dia lesap macam pelangi.YA.pelangi la..Masa dia dia very nice kan but then disappear..Macam tu jugak la mamat tu.Tapi pelangi lagi cantik..Nevermind, encik akmal alone is all enough.

Oh..i memang sengaja tempah maut ni sebut pasal 2..Tak apa.kena marah kan seronok..

Ketiga, kawan encik akmal..hahaha..you know who is he kan, darl?

Yang pasal kena marah tu seronok because bila kena marah benda yang betul.Contoh macam my ma marah bila pakai baju agak-agak Fasha Sandha ke..Angelina Jolie ke.Lagi bila abah marah sebab dulu masa kecik-kecik selalu gaduh.Aku hentam kau, kau hentam aku normal.Siap duduk atas badan lagi.Kejam kejam..

So, i ni heartless ke?

2 comments:

  1. buat xtau ja bila kena marah ni.bgtau dia jgn marah nnt cepat tua

    ReplyDelete

Time kasih sebab komen!